Zgodnie z tytułem, w najbliższy czwartek, o godz. 20 odbędzie się turniej 1v1.
Zasady:
- przychodzimy z własnym sprzętem, regi, bandy, poty we własnym zakresie. Między walkami będzie dostępny bankier, więc polecam wrzucić sobie niezbędne itemy do banku
- summony (necro, sw, mage) wyłączone, formy necro - lich, wampir, wraith dozwolone (bez precastów przed walką)
- pety zabronione
- zablokowane spelle: energy field, paralyze field, poison field, invisibility, teleport, animal form
- przychodzimy bez arcane crystal w plecaku
- ninjowe hiding/stealth dozwolone, jednak w przypadkach nagminnego i zbyt długiego pozostawania na stealthie, będzie reveal
- walki w systemie B01, półfinały i finał B03, aby nie było wątpliwości

W zależności od ilości chętnych, w środę podam zasady walk i eliminacji (grupy/playoff itp)
Na turniej obowiązują zapisy. Zapisywać można się zostawiając nick PVPera w tym temacie, lub jeżeli ktoś nie chce ujawniać/wstydzi się swojego pvp, może mi napisać PM na forum. Nie przyjmuję zapisów na discordzie. Zapisy trwają do wtorku do godz. 22:22
Info o nagrodach będzie jutro.
Podczas eventu przewidziany jest dostęp dla publiczności.
Jeśli macie jakieś uwagi co do zasad - w szczególności chodzi o dozwolone/zablokowane spelle i skille, proszę dawać sugestie, bo mogłem coś przegapić

W tym wątku tylko zapisy na turniej. Wszelkie sugestie i uwagi w innym temacie: viewtopic.php?f=19&t=549
Zapraszam!